Home » DJ huren » Ons DJ team

DE DJ'S VAN FEESTDJNEDERLAND

Het DJ team bestaat uit een groep enthousiaste DJ’s met ruime ervaring. 
DJ’s die het beatmixen zeer goed beheersen maar vooral goed aanvoelen welke muziek er op welk moment gedraaid moet worden.

Voor een rustig begin tot een daverende afsluiting van jullie feest. Maak alvast kennis met onze DJ’s


ALLROUND / FEEST DJ'S

Feest DJ Marcel

Marcel draait gevarieerde danshits, van 70’s tot nu. Met zijn muziekkeuze is het bijna niet mogelijk om stil te blijven staan. Verzoeknummers zijn altijd welkom.

DJ Martiens

Martin draait vooral de modernere dansbare muziekstijlen. Dit altijd in combinatie met enkele klappers van vroeger en een lekkere feestplaat tussendoor.

DJ Dennis

Dennis is een ervaren allround dj, die van elk feest een succes maakt. Met een mix van alle stijlen ervaar je altijd een top avond! 

Feest DJ Wout

Feest DJ Wout verzorgd feesten voor jong en oud. Van discotheek tot bruiloft, van dance-classics tot de knallers van nu. Hij maakt van elk feest een onvergetelijke avond!

DJ Prevento

DJ Prevento. Een draaistijl van 80’s, 90’s danceclassics tot house en top 40. Voor bruiloften en schoolfeesten tot hockeyfeesten en dancefeesten.

Feest DJ Chris

Feest DJ Chris is een Feest DJ die zijn eigen draaistijl heeft ontwikkeld. Van beheerst en stijlvol tot springen en zingen! Alles in een lekkere mix.

DJ Rick

-

DJ Vidallie

-

-